Pic unavailable
NYHET:

Boikott Battlefield 3?

Rot og forvirring rundt DLC
By cri74
2011-06-15 12:25:06

(Battle.no): Det ser ut til at Reddit har startet en kampanje for å organisere en boikott av Battlefield 3, dette kommer som en reaksjon på nyheter om at BF3 pre-order vil få en DLC som andre ikke får. Back To Karkand expansion pack er fokus for denne kampanjen og de som kjøper spillet på utgivelse datoen må riktignok åpne lommeboken for å få det samme innholdet, men de får tydligvis ikke alt innholdet heller. Physical Warfare Pack har ekstra våpen og ammo som ikke blir inkludert i andre versjoner. 

 
Back to Karkand var annonsert i Mai og inneholder klassiske BF2 kart Strike at Karkand, Wake Island, Gulf of Oman og Sharqi Peninsula. Det ser altså ut som denne kampanjen er rundt den senere annonserte Physical Warfare Pack som har Karkand innholdet, men også Type 88 Lightmachine gun, DAO-12 Shotgun, Flechette Shotgun Ammo og en Flash Supressor. Mens Karkand kan kjøpes etter spillet kommer ut, vil ikke få med våpen og ammo, så dette vil gi en urettferdig fordel til dem som bestiller og kjøper pre-order. 

Reddit forteller videre om en nesten lik kampanje som fungerte før utgivelsen av Battlefield Bad Company, denne ble organisert av Sarcastic Gamer. Fordi EA gav etter den gangen virker det litt merkelig at EA gjør nesten akkurat det samme stuntet nå.

 

 
Det kan nok diskuteres om DLC's på utgivelses dagen er en god ting? Spesiellt når det annonseres så god tid i forveien. Utviklere argumenterer ofte at slikt innhold ikke kommer tidsnok for å være med i fullversjonen av spillet på grunn av prosesser som er utenfor dems kontroll, men når spillet ikke kommer før i slutten av Oktober holder det kanskje ikke vann. Battle.no kunne vise demo og "pre-alpha" presentasjoner fra E3 i en 4 timer lang video stream (denne kan fortsatt ses i news), som tyder på at spillet ikke er helt ferdig ennå. Det er tydelig at interesserte blir lokket til å bestille pre-order. Konsekvensen for de som venter blir en straff både økonomisk og i spillet om vi skal tro Reddit boikott kampanje. Spillet er ikke sluppet ennå så vi kan avskrive det som spekulasjoner, for det finnes ingen bevis. Det gjenstår å se hva EA svarer på kampanjen som nå er igang.
 

 

Hva synes du ?

 

 

 

Følg battle.no på Facebook
Hva ville du spurt DICE om?
Følg BF3 i forumet 

Les flere spillrelaterte saker her.

Comments (9)

Ærlig talt...

Grin unger. Husker L4D2 boykotten. Hah... det var tider det. Det er bare tull å boykotte når de får 3 kart fra BF2 GRATIS når de forhåndsbestiller.
Ser ingen grunn til å ikke forhåndsbestille eller. Så BF3 for 350 på Komplett, og det er rett og slett ikke mange spill som blir sluppet for en så billig penge rett etter utgivelse.
Her blir de tilbydt 3 av de beste kartene fra BF2 og noen ekstra våpen (som i fløge DICE, ikke ødelegger balansen i spillet), og fortsatt griner de om de minste ting.
Vi har blitt for grådige...

Er heller ikke så positiv til at EA tar så mye kontroll over spill utviklerne.

vel vel

Det dice burde gjøre er å bare legge alt inn i spillet slik at alle kan få det uten ekstra kostnader, ikke noe betal DLC dritt, men penger må jo melkes der det melkes kan.
Selvom jeg er fan så er jeg enig i boikott og de burde jo ha lært hvis de "tapte" den boikotten som var når BC2 kom ut.
Men det er vel kansje bare ett triks for å få flest til å forhåndsbestille?

Har vært dice og bf patriot siden 1942, men dette begynner å bli litt mye, vi skal ikke begynne å betale 150-200kr i måneden for å kunne spille online også da, som i wow?

Steam boikott av EA?

http://www.pressfire.no/nyheter/PC/3584/sn...a-spill-p-steam

LoL

Boikotten kommer til å faile så sykt... vent å se! De prøver bare å bløffe EA, gir EA etter så er de domme!
Det er nok få spillere som blir med på en boikott om vi ser på dette globalt.

Skygrim 11/11/11 ???

Att EA/DICE snackar om DLC och expansion innan spelet startat public beta testing visar på framtiden för Battlefield 3.

Önskar spelare en fair fight i Battlefield 3 får de allt vara beredd att betala.

Bojkott kan fungera om/hvis de större gaming communities i Europa vägrar köra Battlefield 3 servrar med DLC maps.

Samma fan:P

Bf3 kommer til å faile uansett så cba:)

Sikkert kult public.

tja

DLC er noe forbanna drit som vi har arvet fra konsollmarkedet, og exclusives til pre-order eller deluxe-utgaver er vel noe økonomene i distribusjonsleddet har funnet på for å blø lommebøkene våre enda mer.

Mulig jeg kommer til å kjøpe på pre-order hvis det koster det samme. Noen boikott blir det uansett ikke, jeg spiller gjerne uten DLC.

...

http://blogs.battlefield.ea.com/battlefiel...-3-players.aspx

Alle får ihvertfall Physical Warfare Pack uten å betale noe ekstra happy.png

hej

äh va fan inte en enda jävel komme rbojkotta bf3

You need to log in before submitting your comments.