Pic unavailable
NYHET:

"Nye" Battle.no trenger deg

Vær med å forme det nye battle.no
2011-06-02 18:44:52
Battle.no er inne i en forandringsfase, der både portal og forum vil få en kjærkommen oppdatering. Vi har allerede kommet et godt stykke på vei i arbeidet, og i denne forbindelse trenger vi flere medarbeidere til webutviklings-avdelingen vår. Oppgavene vil i begynnelsen være å utvikle og ferdigstille det nye konseptet sammen med teamet. Etter hvert vil det gå over i en driftsfase, der det parallelt vil gå et løp der nettsamfunnet videreutvikles. Dette er en ypperlig mulighet for noen med stor interesse for webutvikling til å utvide sin erfaringsbase. Battle.no tilhører alle som bruker det og spill-serverene fra TV 2. Uten frivillige vil det ikke være grunnlag til å drifte videre eller utvikle.

Den nye løsningen baserer seg på Joomla 1.6 og PhpBB3. Det er ikke nødvendigvis et må-krav å kunne dette, men dersom man ikke kjenner til det fra før, krever det desto mer av grunnkunnskaper innen PHP, HTML, CSS osv. Det vil også da kreves at du raskt klarer å lære nye systemer. Vi skal ikke messe for mye om kvalifikasjoner her. Den viktigste kvalifikasjonen du besitter er uansett et engasjement for faget, ønske om å bidra på Battle.no, en god dose modenhet, samt evnen til å jobbe i et desentralisert team. En bonus er det dersom du allerede har erfaring med disse systemene. Det er uansett viktig at du kan vise til eksempler på tidligere eller pågående arbeid. Det er selvsagt åpning for å lære, men et visst standpunkt er vi avhengige av.

Det vi kan tilby er muligheten til å få være med å drifte et av Norges største nettsamfunn for FPS-spill. Du vil få mye ansvar, og være direkte delaktig i at våre brukere får den opplevelsen de fortjener.

Dersom du ønsker å være med, eller har noen videre spørsmål, send en PM til L44Operator.

Vi gleder oss til å høre fra deg!
 
 
Følg battle.no på Facebook 

Les flere spillrelaterte saker her.

Comments (4)

Hehehehe

5+ på heldagsprøva, sette opp hjemmeside ved hjelp av joomla og lage databaser..hehe

hehe

er forsatt for ung til å joine noe sånt som det...

kan gjerne være til hjelp om noen trenger det, men kjenner ikke til joomla, og phpbb3

PÅ TIDE

Påtide med oppdatering ass

IP.Board ruler

Hvorfor i all verden skal dere bort fra IP.B ????

You need to log in before submitting your comments.