Pic unavailable
NYHET:

6 Gratis spill

Mellom pris-tilbud på gamle tittel spill, nye spill som kommer og DLC's i hopetall er det mye å bruke pengene på. Men finnes det noe som er gratis og som holder mål ? Vi tok en titt og fant disse spillene.
By cri
2011-05-18 16:30:55

Spiral Knights
 
En nykommer som allerede har fått omtale som avhengighets skapende og virkelig morsomt å spille. Dette spillet er laget av Three Rings, de samme som laget Puzzle Pirates. Her bytter du ut piratsverdet med roboter og skyter deg gjennom en fargerikt "urverk - verden". Spiral Knights har våknet på en fremmed planet og må jobbe sammen for å overleve på en ferd som tar dem inn i selve hjertet av verden. Her er Co-Op nøkkelen til suksess, så ta med deg noen venner på battle.no Teamspeak og prøv. 
http://www.spiralknights.com/The Lord of the Rings Online
Thou Shall Not Pay ! I alle fall ikke i starten. En gang var LOTRO et spill i likhet med World of Warcraft, der man måtte betale med abonnement. Nå har LOTRO blitt befridd fra adgang ved betaling. Lag deg en karakter og sloss mot Sauron, utforsk de mest berømte stedene i Tolkiens verden uten å miste ditt eget RL gull 
https://trial.turbine.com/lotro.phpWorld Of Tanks
 
Noen battle.no spillere fant veien til closed beta via vårt forum, her kunne man prøve WOT gratis med tusenvis av andre spillere. Spillet er live og er fortsatt gratis. Dette er et lagbasert MMO-action-spill dedikert til pansrede kjøretøy, der du kan spille i episke slag i andre verdenskrig eraen. Et fleksibelt oppgradering og utviklings system lar deg skreddersy ditt panser-kjøretøy til det maksimale. Du kjører tanks og sprenger ting i fillebiter helt gratis, hva kan være mer morro?
Battle.no omtalen
http://www.worldoftanks.com/
Battlestar Galactica Online
Serien er over, men kampen fortsetter online i dette norsk utviklede nett spillet. Historien utspiller seg i seriens sesong 2, som kanskje er en favoritt blant Battlestar fans. Her kan du spille som Cylon eller menneske. Browser basert onlinespill med dogfights i verdensrommet. Ett "must" for fans av serien! så vi håper du er en av oss....kremt...dem.
http://en.battlestar-galactica.bigpoint.com/
Vindictus
"Hack and slash" med sverd og brutalitet, da er dette noe for deg. Spill i en verden med Celtic mytologi og der kamper bærer hovedvekten av spillet, ta med venner og gå Dungeons and Dragon style. Dette er et gratis spill du burde være voksen for å spille, her spruter det blod og gørr overalt!
http://vindictus.nexon.net/ 
 
 
 
Leauge of Legends 
 
Makt og magi samlet i en RPG og RTS pakke. Fra en Warcraft 3 mod til et eget spill der man kan sloss med, og mot, tusenvis av spillere. Det finnes ladders og konkurranser som har gjort det til en favoritt blant lag og klaner. Matchmaking og enkeltkamper er hoved-delen i spillet. Kanskje på samme måte som WoT, men med uante krefter !
http://www.leagueoflegends.com/ 
Vet du om flere gratis spill som er verd oppmerksomhet ? Post gjerne i comments happy.png
 
 
Følg battle.no på Facebook

Les flere spillrelaterte saker her.

Comments (7)

lotro

Lotro er f2p fram til ca lvl 20, dessuten koster VIP rundt 80 spenn for 30 dager. Awesome spill.

BSG

Jeg skal i alle fall teste ut Battlestar Galactica happy.png

Beste Sci-Fi serie noensinne wink.png

Insurgency

Kan nevnes at de som har Source (Halflife, CS, osv) Kan laste ned Insurgency gratis i steam. Ligner på CS, bare en annen måte å spille på

LoL

Ehm vil påstå av League of Legends er større enn de 5 spillene dere har listet opp her. Gratis spill som bare er til å laste ned, patching minst annenhver uke osv osv.

:S

Ser ikke ut som det er lagt mye arbeid her men League of legends har du klart å glemme.

Oppdatert

Takk for tips - LoL er med nå

uhm

vindictus funker ikke for europa virker d som tongue.gif. prøvde å installere det, fikk errors, leste meg til att det ikke er kommet en EU version enda.

You need to log in before submitting your comments.