Pic unavailable
NYHET:

En ny favoritt i klanscenen?

By Cri74
2011-03-18 20:37:05

Battle.no: Året er 2027 og USA er okkupert av Greater Korean Republic. I ett brutalt angrep har infrastrukturen og bygninger blitt herjet av atom makten GKR. De allierte styrkene har fortlatt USA alene og trukket seg ut, men det er en liten gruppe motstandskjempere som fortsatt kriger i de forlatte bygningene i drabantbyene. Amerika har blitt en politistat der skoler og stadioner brukes som fengsel, og kjøpesentre har blitt garasje for pansrede kjøretøy.


Homefront er bygget på Unreal motoren, utviklerne KAOS lover FPS spillere en kompetitiv måte å spille på og mener Homefront kan bli en ny favoritt blant klanspillere. PC versjonen er laget av Digital Extremes som er kjent fra bl.a. Bioshock og Unreal Tournament. For de fleste er dette en veldig god nyhet da mange spill i disse dager mangler den kompetitive delen skriver Rush Zone, Epsilon eSport og VIP Gaming.

 


Multiplayer delen legger mye vekt på battle points som du samler opp gjennom å utføre handlinger på slagmarken. Ved skyte fiender eller kapre soner, alt ettersom oppdraget kaller, samles poengene som spilleren kan bruke taktisk gjennom å kjøpe seg fordeler. Tanks, helikoptre, drones og andre kill-streaks belønninger hjelper laget fremover. Samtidig samler du også “Experince points” som lar deg stige i rang og sikrer din fremgang som soldat. Desto høyere rang desto flere muligheter vil åpne seg.  Det er også lagt opp til et “hunt” system der den som samler mest battle points blir markert og blir synlig for motstanderne, en unøyaktig markering i forhold til posisjon, men burde gi motivasjon og en utfordring på begge sider. Det er også forskjellige klasser, men det legges ikke vekt på fordi det kan endres betydelig gjennom spillets gang.

Singelplayer delen er skrevet av selveste John Milius, som for oss, er kjent for filmen Apocalypse Now og de legendariske replikkene "Charlie don't surf" og "I love the smell of napalm in the morning". Dette kan tyde på at vi får møte en solid historie i singelplayer delen av spillet. Her tar du rollen som pilot for motstandsbevegelsen og scriptingen i spillet gjør at du fungerer som en action-magnet, med andre ord kan Homefront love deg nonstop action i en sammenhengende singelplayer der du slipper å vente på kuttsener. Historien blir drevet av deg selv og utfolder seg mens du spiller.

Du kan følge tidslinjen og få informasjon om hva som ledet opp til handlingen i spillet HER

Epsilon eSports og VIP Gaming har utfordret til kamp og mandag 21 Mars braker det løs i Homefront. Kampen sendes direkte på stream og kan gi ett lite innblikk i hva vi kan forvente oss i multiplayer delen av dette nye spillet. Ikke nok med det, men Rush Zone vil også ha en live podcast og intervju med utviklere fra THQ og Kaos der det blir gitt ut 15% rabatt på spillet. En god mulighet til å følge klan mulighetene, se hvordan spillet utarter seg i multiplayer og samtidig høre hva utviklerne av spillet kan fortelle !


Event finner du her:
Tråden i BATTLE.NO for Homefront førsteinntrykk finner du HER
Skrevet med hjelp av Kort fra @Homefront Norge
Tips av AnticheatNo @battle.no

 

 

Les flere spillrelaterte saker her.

Comments (5)

Nice

Looks very nice

Kanonbra!

Ser jo kjempespennende ut, takk for en kanonbra artikkel Cri!

Jeg blir nok opptatt mandag kveld ser jeg, dette skal følges på Rush-Zone :-)

:)

Jezz...tror det kan bli bra dette happy.png

http://www.youtube.com/watch?v=DTmviIVs7FY...player_embedded

Action i Multiplayer

Vært å spilt MP i ett par timer nå og synes dette var veldig morsomt. Det går fort og det er mye som foregår hele tiden happy.png

Supert!

Utrolig artig spill med mye action ja!
Må prøves!

You need to log in before submitting your comments.